Fijn Kashan Shasar tapijt

€3.950,00 €1.975,00
Materiaal:  Wol
Maat:  222 x 145 cm
Afkomst:  Kashanshadsar, Iran

Dit tapijt is zeer fijn en uitgevoerd in rustige kleuren van fijne wol. Het aantal knopen van dit tapijt uit Kashan bedraagt ca. 360.000 knopen per m2. De kwaliteit van het tapijt wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid knopen; hoe hoger het aantal knopen, des te hoger de kwaliteit. Het maken van het tapijt kost hierdoor namelijk meer tijd en er wordt meer materiaal gebruikt, dit resulteert in een fijn design van hoge kwaliteit.

Van iedere Kashan is er slechts 1 uniek exemplaar gemaakt. De traditionele Perzische Kashanshadsar is met de hand geknoopt met de beste kwaliteit materialen.

Kashan tapijten zijn door ervaren knopers met de hand gemaakt in Midden Oosten. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke duurzame verfkleuren waardoor het tapijt zeer lang mooi blijft. Kashan tapijten zijn zowel geschikt voor een modern als klassiek interieur. U haalt met met dit tapijt een unieke creatie van hoge kwaliteit in huis.

 Om ervoor te zorgen dat het tapijt kreukvrij en elegant komt te liggen raden wij u aan een ondertapijt te gebruiken. Deze zijn in verschillende maten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook voor u op maat leveren indien het geen standaardmaat betreft. Daarnaast blijft het vloerkleed door gebruik van een ondertapijt op dezelfde plek liggen en zal u niet uitglijden. Ga naar: ondertapijten.

#verzenden

  • Kosten voor verzending en eventuele retour zijn gratis binnen Nederland.
  • Dit tapijt wordt door ons persoonlijk bij u afgeleverd zodat we u kunnen helpen het tapijt neer te leggen en u kunnen voorzien van de juiste achtergrondinformatie van onder andere het verhaal achter het tapijt en het onderhoud. Daarnaast kunnen wij natuurlijk al uw vragen beantwoorden. Zodra de bestelling binnen is nemen wij telefonisch of per email contact met u op om een afspraak te maken.
  • Als uw verwachting niet geheel is uitgekomen kunt u gebruik maken van onze retourservice. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via E: jessie.vols@jessieandreza.nl of T: 030 227 16 25. Vermeld hierbij uw bestelnummer van het artikel dat u wenst te retourneren. U ontvangt dan een korte instructie hoe u het tapijt terug kan sturen.
  • Binnen 14 dagen is het mogelijk uw product zonder opgave van reden te retourneren.
Lees meer...
Levertijd:  3 - 5 werkdagen