Kelim-Senneh tapijt

€795,00 €397,50
Materiaal:  Wol
Maat:  205 x 122 cm
Afkomst:  Iran

Deze Kelim uit Senneh heeft moderne kleuren en is in Iran gemaakt. De wol wordt met de hand gesponnen en op natuurlijke wijze gekleurd. Vervolgens worden Kelim tapijten met de hand vlak geweven. Deze kelim komt uit de stad Senneh, deze kleden worden gekenmerkt door hun elegante design en speelse patronen. Met dit unieke, kleurrijke tapijt voegt u een origineel item aan uw interieur toe.

Om ervoor te zorgen dat het tapijt kreukvrij en elegant komt te liggen raden wij u aan een ondertapijt te gebruiken. Deze zijn in verschillende maten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook voor u op maat leveren indien het geen standaardmaat betreft. Daarnaast blijft het vloerkleed door gebruik van een ondertapijt op dezelfde plek liggen en zal u niet uitglijden. Ga naar: ondertapijten.

#verzenden

  • Kosten voor verzending en eventuele retour zijn gratis binnen Nederland.
  • Uw product wordt met PostNL verzonden en u ontvangt een track and trace nummer zodra deze onderweg is.
  • Als uw verwachting niet geheel is uitgekomen kunt u gebruik maken van onze retourservice. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via: jessie.vols@jessieandreza.nl. Vermeld hierbij uw bestelnummer van het artikel dat u wenst te retourneren. U ontvangt dan een korte instructie hoe u het tapijt terug kan sturen.
  • Binnen 14 dagen is het mogelijk uw product zonder opgave van reden te retourneren.
  • Het is ook mogelijk om uw pakket op een ander adres (bijv. bij buren of op uw werk) te laten bezorgen.
Lees meer...
Levertijd:  3 - 5 werkdagen