Over Jessie & Reza

Een tapijt is als kunst op de vloer. Met toewijding en plezier werkt Jessie & Reza ® dagelijks aan het selecteren van tapijten waarbij kwaliteit, originaliteit en creativiteit de belangrijkste selectiecriteria zijn. 

Jessie & Reza ® is geboren uit een passie voor mooi gemaakte creaties en de Perzische cultuur. Het maken van tapijten is een eeuwenoud ambacht die wij met bewondering aanschouwen. Alle elementen worden op natuurlijke wijze en met de hand gemaakt. Van het selecteren van de witste schapenwol, tot het kleuren van de wol en het knopen van de designs.

Met een tapijt maakt u de verschillende elementen in uw interieur tot een geheel. Voeg in een rustig interieur een kleurrijk tapijt toe om een eclectische sfeer te creëren. Of breng juist rust in een kleurrijke woonkamer door te kiezen voor een Ziegler tapijt met een rustgevende uitstraling.

Voor iedere woonkamer, keuken of hal is een passend tapijt te vinden en daar helpen we u graag bij. Wij kunnen u telefonisch of per e-mail adviseren. Daarnaast zullen wij bij een bestelling vanaf tweeduizend euro het tapijt persoonlijk komen brengen zodat u het tapijt in uw eigen interieur kunt aanschouwen.

Met jessieandreza.nl bieden wij u een online galerie voor tapijten.

 

Jessie & Reza