Perzisch Sarug tapijt

€2.100,00 €1.050,00
Materiaal:  Wol
Maat:  302 x 217 cm
Afkomst:  Sarug, Iran

Dit Sarug tapijt is gemaakt van duurzame wol en uitgevoerd in zachte kleuren. Dit Sarug tapijt is uniek, authentiek en handgeknoopt van natuurlijke materialen. Het aantal knopen van deze Sarug bedraagt ca. 250.000 knopen per m2 en het vloerkleed heeft een unieke paars, roze kleur. De kwaliteit van het tapijt wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid knopen; hoe hoger het aantal knopen, des te hoger de kwaliteit.

Het maken van het tapijt kost hierdoor namelijk meer tijd en er wordt meer materiaal gebruikt, dit resulteert in een fijn design. Dit tapijt past in ieder interieur; het brengt kleur in een rustig interieur of het is bijvoorbeeld een mooie toevoeging in de slaapkamer.

Om ervoor te zorgen dat het tapijt kreukvrij en elegant komt te liggen raden wij u aan een ondertapijt te gebruiken. Deze zijn in verschillende maten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook voor u op maat leveren indien het geen standaardmaat betreft. Daarnaast blijft het vloerkleed door gebruik van een ondertapijt op dezelfde plek liggen en zal u niet uitglijden. Ga naar: ondertapijten.

#verzenden

  • Kosten voor verzending en eventuele retour zijn gratis binnen Nederland.
  • Uw product wordt met PostNL verzonden en u ontvangt een track and trace nummer zodra deze onderweg is.
  • Als uw verwachting niet geheel is uitgekomen kunt u gebruik maken van onze retourservice. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via: jessie.vols@jessieandreza.nl. Vermeld hierbij uw bestelnummer van het artikel dat u wenst te retourneren. U ontvangt dan een korte instructie hoe u het tapijt terug kan sturen.
  • Binnen 14 dagen is het mogelijk uw product zonder opgave van reden te retourneren.
  • Het is ook mogelijk om uw pakket op een ander adres (bijv. bij buren of op uw werk) te laten bezorgen.

 

Lees meer...
Levertijd:  3 - 5 werkdagen