Perzisch Tabriz tapijt met zijde

€1.695,00
Materiaal:  Wol
Maat:  178 x 123 cm
Afkomst:  Tabriz, Iran

Dit Tabriz tapijt heeft natuurlijke kleurtinten en is gemaakt van wol met zijde. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke duurzame wol waardoor het tapijt zeer lang mooi blijft. Dit Tabriz vloerkleed heeft ca. 250.000 knopen per m2. De kwaliteit van het tapijt wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid knopen; hoe hoger het aantal knopen, des te hoger de kwaliteit. Het maken van het tapijt kost hierdoor namelijk meer tijd en er wordt meer materiaal gebruikt, dit resulteert in een fijn design van hoge kwaliteit.

Tabriz, gelegen Noord-West, is de tweede oudste stad van Iran en is het centrum van de tapijtenwereld voor al honderden, misschien wel duizenden jaren. Tabriz tapijten zijn te vinden in de grenzeloze ontwerpen. Tabriz tapijten zijn zowel geschikt voor een modern als klassiek interieur en geven uw interieur een persoonlijke Oostere beleving.

Om ervoor te zorgen dat het tapijt kreukvrij en elegant komt te liggen raden wij u aan een ondertapijt te gebruiken. Deze zijn in verschillende maten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook voor u op maat leveren indien het geen standaardmaat betreft. Daarnaast blijft het vloerkleed door gebruik van een ondertapijt op dezelfde plek liggen en zal u niet uitglijden. Ga naar: ondertapijten.

#verzenden

  • Kosten voor verzending en eventuele retour zijn gratis binnen Nederland.
  • Uw product wordt met PostNL verzonden en u ontvangt een track and trace nummer zodra deze onderweg is.
  • Als uw verwachting niet geheel is uitgekomen kunt u gebruik maken van onze retourservice. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via: jessie.vols@jessieandreza.nl. Vermeld hierbij uw bestelnummer van het artikel dat u wenst te retourneren. U ontvangt dan een korte instructie hoe u het tapijt terug kan sturen.
  • Binnen 14 dagen is het mogelijk uw product zonder opgave van reden te retourneren.
  • Het is ook mogelijk om uw pakket op een ander adres (bijv. bij buren of op uw werk) te laten bezorgen.
Lees meer...
Levertijd:  3 - 5 werkdagen