Perzisch Tabriz tapijt

€1.679,00 €839,50
Materiaal:  Wol
Maat:  283 x 197 cm
Afkomst:  Iran

Dit Tabriz tapijt heeft warme kleuren en is gemaakt van 100% wol. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke duurzame wol waardoor het tapijt zeer lang mooi blijft. Dit Tabriz vloerkleed heeft ca. 160.000 knopen per m2. De kwaliteit van het tapijt wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid knopen; hoe hoger het aantal knopen, des te hoger de kwaliteit. Het maken van het tapijt kost hierdoor namelijk meer tijd en er wordt meer materiaal gebruikt, dit resulteert in een fijn design.

Dit tapijt komt uit Tabriz, de op één na oudste stad van Iran en is gelegen in het Noord-Westen van Iran. Tabriz is al zeker honderden jaren het het centrum van de tapijtenwereld en er komt dan ook een grote hoeveelheid aan verschillende tapijtendesigns uit deze stad. Dit Perzische kleed past zowel in moderne als klassieke interieurs. Dit Tabriz tapijt karakteriseert een strak en modern interieur en maakt een woning met een klassieke sfeer compleet.

Om ervoor te zorgen dat het tapijt kreukvrij en elegant komt te liggen raden wij u aan een ondertapijt te gebruiken. Deze zijn in verschillende maten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook voor u op maat leveren indien het geen standaardmaat betreft. Daarnaast blijft het vloerkleed door gebruik van een ondertapijt op dezelfde plek liggen en zal u niet uitglijden. Ga naar: ondertapijten.

#verzenden

  • Kosten voor verzending en eventuele retour zijn gratis binnen Nederland.
  • Uw product wordt met PostNL verzonden en u ontvangt een track and trace nummer zodra deze onderweg is.
  • Als uw verwachting niet geheel is uitgekomen kunt u gebruik maken van onze retourservice. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via: jessie.vols@jessieandreza.nl. Vermeld hierbij uw bestelnummer van het artikel dat u wenst te retourneren. U ontvangt dan een korte instructie hoe u het tapijt terug kan sturen.
  • Binnen 14 dagen is het mogelijk uw product zonder opgave van reden te retourneren.
  • Het is ook mogelijk om uw pakket op een ander adres (bijv. bij buren of op uw werk) te laten bezorgen.
Lees meer...
Levertijd:  3 - 5 werkdagen