Kelim Warni tapijt van zijde

€3.450,00 €1.725,00
Materiaal:  Zijde
Maat:  300 x 201 cm
Afkomst:  Iran

De combinatie van een vlak geweven tapijt en daarin borduursels maakt dit tapijt uniek. Dit tapijt is van 100% zijde en heeft bijzonder sprekende kleuren. Het is vervaardigd in het Midden-Oosten en is gemaakt van natuurlijke materialen waardoor het Kelim Warni tapijt een lange levensduur heeft. Deze Kelim trekt de aandacht door de vrolijke kleuren en opvallende patronen. Het geeft uw huis een kleurrijk stukje kunst dat zeker voor die extra toevoeging zal zorgen.

Dit Perzische kleed past zowel in moderne als klassieke interieurs. Een Warni tapijt karakteriseert een strak en modern interieur en maakt een woning met een klassieke sfeer compleet.

Om ervoor te zorgen dat het tapijt kreukvrij en elegant komt te liggen raden wij u aan een ondertapijt te gebruiken. Deze zijn in verschillende maten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook voor u op maat leveren indien het geen standaardmaat betreft. Daarnaast blijft het vloerkleed door gebruik van een ondertapijt op dezelfde plek liggen en zal u niet uitglijden. Ga naar: ondertapijten.

#verzenden

  • Kosten voor verzending en eventuele retour zijn gratis binnen Nederland.
  • Dit tapijt wordt door ons persoonlijk bij u afgeleverd zodat we u kunnen helpen het tapijt neer te leggen en u kunnen voorzien van de juiste achtergrondinformatie van onder andere het verhaal achter het tapijt en het onderhoud. Daarnaast kunnen wij natuurlijk al uw vragen beantwoorden. Zodra de bestelling binnen is nemen wij telefonisch of per email contact met u op om een afspraak te maken.
  • Als uw verwachting niet geheel is uitgekomen kunt u gebruik maken van onze retourservice. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via E: jessie.vols@jessieandreza.nl of T: 030 227 16 25. Vermeld hierbij uw bestelnummer van het artikel dat u wenst te retourneren. U ontvangt dan een korte instructie hoe u het tapijt terug kan sturen.
  • Binnen 14 dagen is het mogelijk uw product zonder opgave van reden te retourneren.
Lees meer...
Levertijd:  3 - 5 werkdagen