Perzische loper Kordi-Senneh

€895,00 €447,50
Materiaal:  Wol
Afkomst:  Iran
Maat:  232 x 50 cm

Deze loper heeft een speciale combi van twee type tapijten; Kordi en Senneh. Kordi tapijten zijn gemaakt door de Koerden, de meeste komen uit het noorden van Iran uit Khorassan en hebben een sterkte compacte kwaliteit. Tapijten uit de stad Senneh zijn elegant en hebben speelse patronen. De combinatie maakt dit tapijt zo bijzonder. De wol wordt met de hand gesponnen, waarna het op natuurlijke wijze gekleurd wordt. Het aantal knopen van deze loper bedraagt ca. 160.000 knopen per m2.

De kwaliteit van het tapijt wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid knopen; hoe hoger het aantal knopen, des te hoger de kwaliteit. Het maken van het tapijt kost hierdoor namelijk meer tijd en er wordt meer materiaal gebruikt, dit resulteert in een fijn design van hoge kwaliteit. Met dit unieke, kleurrijke tapijt voegt u een origineel item aan uw interieur toe.

Om ervoor te zorgen dat het tapijt kreukvrij en elegant komt te liggen raden wij u aan een ondertapijt te gebruiken. Deze zijn in verschillende maten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook voor u op maat leveren indien het geen standaardmaat betreft. Daarnaast blijft het vloerkleed door gebruik van een ondertapijt op dezelfde plek liggen en zal u niet uitglijden. Ga naar: ondertapijten.

#verzenden

  • Kosten voor verzending en eventuele retour zijn gratis binnen Nederland.
  • Uw product wordt met PostNL verzonden en u ontvangt een track and trace nummer zodra deze onderweg is.
  • Als uw verwachting niet geheel is uitgekomen kunt u gebruik maken van onze retourservice. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via: jessie.vols@jessieandreza.nl. Vermeld hierbij uw bestelnummer van het artikel dat u wenst te retourneren. U ontvangt dan een korte instructie hoe u het tapijt terug kan sturen.
  • Binnen 14 dagen is het mogelijk uw product zonder opgave van reden te retourneren.
  • Het is ook mogelijk om uw pakket op een ander adres (bijv. bij buren of op uw werk) te laten bezorgen.
Lees meer...
Levertijd:  3 - 5 werkdagen