Perzische Songour loper

€975,00 €487,50
Materiaal:  Wol
Maat:  301 x 87 cm
Afkomst:  Songour, Iran

Deze kleurrijke Songour loper is gemaakt van hoogwaardige wol in sprekende kleuren. Het aantal knopen van deze Songour bedraagt ca. 490.000 knopen per m2. De kwaliteit van het tapijt wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid knopen; hoe hoger het aantal knopen, des te hoger de kwaliteit. Het maken van het tapijt kost hierdoor namelijk meer tijd en er wordt meer materiaal gebruikt, dit resulteert in een fijn design van hoge kwaliteit. Dit tapijt past in ieder interieur; het brengt kleur in een rustige inrichting of het is een mooie toevoeging in bijvoorbeeld de hal of keuken.

Het tapijt komt uit de stad Songour in Iran en is een van de meest tapijt producerende gebieden van Iran. In vele dorpjes worden unieke tapijten geknoopt met een grote variëteit aan ontwerpen en kleuren.

Om ervoor te zorgen dat het tapijt kreukvrij en elegant komt te liggen raden wij u aan een ondertapijt te gebruiken. Deze zijn in verschillende maten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook voor u op maat leveren indien het geen standaardmaat betreft. Daarnaast blijft het vloerkleed door gebruik van een ondertapijt op dezelfde plek liggen en zal u niet uitglijden. Ga naar: ondertapijten.

#verzenden

  • Bezorging vindt plaats binnen 3 tot 5 werkdagen.
  • Kosten voor verzending en eventuele retour zijn gratis binnen Nederland.
  • Uw product wordt met PostNL verzonden en u ontvangt een track and trace nummer zodra deze onderweg is.
  • Als uw verwachting niet geheel is uitgekomen kunt u gebruik maken van onze retourservice. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via: jessie.vols@jessieandreza.nl. Vermeld hierbij uw bestelnummer van het artikel dat u wenst te retourneren. U ontvangt dan een korte instructie hoe u het tapijt terug kan sturen.
  • Binnen 14 dagen is het mogelijk uw product zonder opgave van reden te retourneren.
  • Het is ook mogelijk om uw pakket op een ander adres (bijv. bij buren of op uw werk) te laten bezorgen.

 

Lees meer...
Levertijd:  3 - 5 werkdagen