Warni Kelim tapijt

€795,00 €397,50
Materiaal:  Wol
Maat:  210 x 108 cm
Afkomst:  Iran

De combinatie van een vlak geweven tapijt met daarin borduursels maakt dit tapijt uniek. Dit tapijt is van 100% wol en heeft unieke kleuren. Het is vervaardigd in Iran van natuurlijke materialen waardoor het Warni tapijt een lange levensduur heeft. Deze Warni Kelim geeft uw huis een kleurrijk stukje kunst om over te lopen.

 Om ervoor te zorgen dat het tapijt kreukvrij en elegant komt te liggen raden wij u aan een ondertapijt te gebruiken. Deze zijn in verschillende maten beschikbaar, maar wij kunnen deze ook voor u op maat leveren indien het geen standaardmaat betreft. Daarnaast blijft het vloerkleed door gebruik van een ondertapijt op dezelfde plek liggen en zal u niet uitglijden. Ga naar: ondertapijten.

#verzenden

  • Kosten voor verzending en eventuele retour zijn gratis binnen Nederland.
  • Uw product wordt met PostNL verzonden en u ontvangt een track and trace nummer zodra deze onderweg is.
  • Als uw verwachting niet geheel is uitgekomen kunt u gebruik maken van onze retourservice. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via: jessie.vols@jessieandreza.nl. Vermeld hierbij uw bestelnummer van het artikel dat u wenst te retourneren. U ontvangt dan een korte instructie hoe u het tapijt terug kan sturen.
  • Binnen 14 dagen is het mogelijk uw product zonder opgave van reden te retourneren.
  • Het is ook mogelijk om uw pakket op een ander adres (bijv. bij buren of op uw werk) te laten bezorgen.

 

Lees meer...
Levertijd:  3 - 5 werkdagen